Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (7.19 secunde)
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Potrivit directorului general al DRDP Constanta, Jean Paul Tucan, ambitiosul program de realizare a unui drum expres in regim de autostrada a intrat in procedura de licitatie pentru studiul de fezabilitate.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
Parlamentarul constantean a aratat ca este "inadmisibil ca o autostrada recent data in folosinta sa aiba gropi dupa prima ninsoare mai serioasa", sustine Gelil Eserghep.
- pentru Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
- pentru modificarile si stoparea lucrarilor pe Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Daca pentru guvernul Nastase, autostrada Brasov-Bors era prioritatea numarul unu, membrii Cabinetului Tariceanu au schimbat macazul, concentrindu-se pe coridorul IV si lasind proiectul cu firma americana Bechtel de izbeliste. ... Astfel, partea de sud a Romaniei va mai cistiga citeva sute de kilometri de autostrada, in defavoarea zonei nordice.
Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. ... Portiunea din autostrada ce urmeaza a fi reparata este cuprinsa intre kilometrii 23 si 46.
Pentru acest an este prevazuta finalizarea a doar 20 de kilometri din Autostrada Soarelui (Bucuresti-Constanta), pe tronsonul Fetesti-Cernavoda. ... Nici pentru anul viitor nu putem miza pe o mai mare rapiditate a lucrarilor la autostrazi, caci se preconizeaza, pentru 2007, construirea a inca 38 de kilometri de autostrada.
Compania Bechtel nu va putea respecta graficul lucrarilor la Autostrada Brasov-Bors stabilit pentru 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax.
Romania ar putea construi in perioada 2008-2018 aproximativ 2.500 de kilometri de autostrada, dintre care aproape jumatate vor fi realizati prin parteneriate public-privat, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Autostrada va porni din orasul Smederevo din Serbia, situat pe malul Dunarii, va traversa Banatul sarbesc, pana in Ungaria, unde se va opri la punctul comun de frontiera al celor trei tari, in apropierea orasului Szeged.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
google-analytics.com